Tisk

 

Scuola di Cucina

- LABORATORIO:

Riccardo Lucque otvíra školu vaření.

 

Lunch & Run a Cook & Dine - tak  se jmenují kurzy vaření nejen pro úplné „amatéry“ a nadšence, ale i pro profesionály, kteří chtějí prohloubit a zdokonalit své dovednosti.

Riccardo Lucque (Restaurace La Finestra) a Ondřej Rákosník otevřeli v centru Prahy novou školu vaření LABORATORIO. Jejich Scuola di Cucina nabízí velký výběr kuchařských a sommeliérských kurzů.

 

  Špičkově vybavený prostor LABORATORIO v Krocínově ulici  poblíž Národního divadla  je rozdělen na dvě části;

v přízemní se nachází komfortně zařízené kuchyňské studio, které pojme až 16 účastníků kurzu, a společenská místnost určená pro ochutnávku pokrmů, školení a relaxaci. Ve sklepních prostorech najdete vinotéku, jež se stala ideálním místem pro konání kurzů o víně a vinných degustacích pod vedením  známého odborníka na víno Flemings LAUGESENa.  Celý prostor nebo jen část si můžete také pronajmout za účelem netradičního večírku, teambuildingu či servírované večeře s ochutnávkou vín.


„Chtěli jsme vytvořit nejen kuchařskou školu, ale i místo vhodné pro sociální interakce pro naše klienty a partnery, kde se budou rádi potkávat a vracet, aby poznávali nové obchodní partnery a získali další příležitosti“, upřesnil majitel a italský šéfkuchař Riccardo Lucque.

LABORATORIO jako první v České republice nabízí unikátní koncept kuchařského kurzu Lunch & Run a Cook & Dine. V kurzu Lunch & Run, který trvá 45 minut, si můžete během polední pauzy uvařit „rychlý“ oběd netradiční formou. Jeho účastníci se naučí vařit jednoduchá a chutná jídla v uvolněné atmosféře domácího prostředí kuchařského studia. Připravený pokrm si mohou na místě sníst či nechat zabalit s sebou. Kurzy Lunch & Run se konají každý všední den vyjma pondělí od 12:00 do 14:00 hodin.

 

Sestrou tohoto konceptu na páteční a sobotní večery je kurz Cook & Dine aneb tak trochu jiná večeře. Účastníci mají možnost pozvat své přátele na večeři a připravit si sami tříchodové menu pod vedením profesionálního lektora. Mohou se tak stát šéfkuchaři svého vlastního večírku. Kurzy se konají v pátek a v sobotu od 19.00 do 22.00 hodin.

 

 

 

 

 

 

Adresa:

LABORATORIO, SCUOLA DI CUCINA

Krocínova 333/3, 110 00  Praha 1

tel.: 774 248 820

E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

www.cucina.cz